PORTABLEbg

понеделник, 11 октомври 2010 г.

Lara Croft and the Guardian of Light (2010)




Пригответе се за изненади, за новите приключения на Лара Крофт. Фиксирана изометрична перспектива, аркадни елементи и кооперативен геймплей от два игрови героя – това ще са основните характеристики на Lara Croft and the Guardian of Light.  Лара и нейният приятел Тотек от племето на маите подхващат битка със злия дух Ксокослт, освободен от артефакт на име Огледалото на дима. Те ще се сражават с армии от немъртви, саламандри и въобще с всеки, които иска да се добере до древния предмет и мощните му сили.

Lara Croft and the Guardian of Light ще може да бъде изиграна изцяло в сингълплейър режим, но ако имате приятел под ръка, той ще се присъедини към приключението ви по всяко време (в локална мрежа или онлайн) с Тотек. По този начин двамата ще изпълнявате най-различни комбинации от движения, с които да си помагате по пътя към Огледалото на дима. Освен за бойно оръжие, копието на майския воин може да бъде забивано и по стените, което ще позволява на Лара да достига до иначе недостъпни за нея места. Също така ще може да се качва на щита му, докато той го държи над главата си. Тотек, от своя страна, ще прекосява пропастите, ходейки по въже благодарение на куката на Лара, позната от последните ни игри. Не на последно място – двамата ще изпълняват съвместни скокове, вероятно подобни на тези на Елика и принца на Персия.


## Изисквания : Minimum system requirements: OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Processor: Intel Pentium 4 /  3.0 GHz / AMD Athlon 64 3800+; Memory: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7); Video Memory: 128 Mb; Video Card: NVIDIA GeForce 6 Series (6800GT or better) / ATI 1300XT or better; Sound Card: DirectX Compatible; DirectX: 9.0c; Keyboard,Mouse.

## Допълнително : За инсталацията: Зареждате в Daemon Tools и инсталирате в папка по избор.

Download  Lara_Croft_AT_GoL.RG_RePack.iso.torrent

Няма коментари:

Публикуване на коментар